Mökkiblogin syyskuun kuukauden kuva tulee Turunmaan saaristosta.

Instagramissa paljon ihastusta herättänyt kuva on:

“…otettu Öron saaressa saunasta uimaan mennessä 😍

Instagramissa lisää hienoja kuvia villa_perla_nauvo

Örön saaresta Wikipedia kertoo seuraavaa:

Örö on Saaristomeren kansallispuistossa Kemiönsaaren kunnassa Hiittisten lounaispuolella sijaitseva saari, joka aiemmin kuului Hiittisten ja myöhemmin Dragsfjärdin kuntaan. Saari on ollut sotilaskäytössä Venäjän vallan ajasta lähtien.

Örö on matalalla vesialueella sijaitseva harjusaari, jolla esiintyy runsaasti arvokkaita luontotyyppejä, kuten erikoisen luonnontilaisena säilyneitä hiekkarantoja, dyynejä ja rantaniittyjä. Örössä on havaittu kaikkiaan 1 500 perhoslajia, joista uhanalaisia tai silmälläpidettäviä on yli sata. Se on tunnettu myös harvinaisten merenrantakasvien, kuten merijuolavehnän alalajin merivehnän esiintymistä.”

Kiitos kuvasta villa_perla_nauvo!

Jos sinä haluat oman kuvasi julkaistavan syyskuulle – ohjeet löytyvät täältä: https://mokkiblogi.com/2020/09/kuukauden-mokkikuva/